January 23, 2022

РАДЕ ШЕРБЕЏИЈА ДВЕ ГОДИНИ НЕ ЈА ВИДЕЛ ЌЕРКА МУ За Божиќ таа дошла од Австралија

Вања допатувала од Австралија за да го види својот татко.

„Две години откако не ја видовме, нашата ќерка Вања дојде кај нас од далечната Австралија. Уживаме заедно и им посакуваме среќен Божиќ на сите што го слават“.

Вака напишал познатиот глумец Раде Шербеџија на Фејсбук, а постот веќе го лајкнале 30.000 луѓе. На емотивната фотографија се гледа и неговата сопруга Ленка и другите ќерки.