January 23, 2022

(Видео) Подводна елка поставена во Охридското Eзеро за децата со ретки болести

Нуркачите на Клубот за подводни активности Охрид, на редок и уникатен начин, упатија новогодишна честитка до децата со ретки болести. Тие под водата поставија новогодишна елка, која им ја посветуваат на овие дечиња.


„ Во новата 2022 да влеземе со надеж за подобри денови за оваа категорија на дечиња. Попристапност и подостапност на терапијата која значи живот за нив, но и одобровање на нови терапии“, велат од клу