January 23, 2022

СПРЕМЕТЕ НЕРВИ ЗА УТРЕ! Ќе се исклучат семафорите во Центар од 8 до 15.30 часот

Без електрична енергија во периодот од 08 до 15:30 часот ќе останат семафорите на раскрсницата кај „Веро џамбо“, Кеј 13 Ноември, Правен Факултет и улицата Мирче Ацев, делот кај паркингот „Холидеј ИНН“ и околината.


Утре ќе има вонредно исклучување на семафорите во центарот на Скопје, соопшти ЕВН Македонија АД.