January 23, 2022

ЗА НЕА НЕМА ЗИМА: Карлеуша не е на Малдиви, таа во тanга му се израдува на снегот (фото)

Првиот овогодишен сериозен снег, кој завчера го затрупа Белград, наврнувајќи и до 50 сантиметри, освен што донесе проблеми, снегот донесе и многу радости. Како кому.

На мала од скандала, пејачката Јелена Карлеуша, снегот и даде одлична шанса за уште една нејзина несекојдневна самопромоција на нејзин оригинален начин.

Целата се облече во црвено, покажувајќи го голото стомаче, во црвени тааnга гаќички.

Дали и било стyдено или не, таа си знае, но ефектот е постигнат.

Целиот Балkан сега зборува за секси Карлеуша во црвено на снегот во дворот на нејзината куќа на белградското Дедиње. Па, ете не е на Малдиви! (Д.М.)