January 22, 2022

НА ОВИЕ MEСТА СЕ УШТЕ ВРНЕ БЕЗ ПРЕСТАН – еве каква е состојбата низ градовите во земјава по обилните врнежи од снег (ФОТО)

НА ОВИЕ МЕСТА СЕ УШТЕ ВРНЕ БЕЗ ПРЕСТАН – еве каква е состојбата низ градовите во земјава по обилните врнежи од снег (ФОТО)

Македонија утрово се разбуди под снег.

Снегот е речиси присутен во сите градови низ земјава, а најмногу на повисоките места.

Утрово снег се уште врне во Маврово, Попова Шапка, Крушево, Пониква како и на Пелистер.

УХМР најавува и постудено време и минусни температури, што значи дека снегот нема да се стопи во наредните денови.