October 6, 2022

Пилотот му соопшти дека ќе стане татко, а неговата бремена сопруга го сними моментот (ВИДЕО)

По одмор во Лас Вегас, млад брачен пар се враќаат од патувањето. Меѓутоа, изгледа дека не е вистинска онаа поговорка „Што се случува во Вегас, останува во Вегас“.

Сопругата одлучила веста за бременоста да ја соопшти пилотот на авионот.

Изнесувањето на интимни работи пред луѓе не е секогаш пријатно. Тоа го доловува и ликот на сопругот кога ќе ја слушне веста. Бремената жена сигурни сме дека очекувала друга реакција од онаа што ја имаше нејзиниот сопруг.

Погледнете го видеото во продолжение: