October 6, 2022

Паркиран автомобил во скопско Ѓорче за малку ќе се запaa леше (ФОТО)

Паркиран автомобил на тротоарот во Ѓорче Петров, во близина на Општината, од засега непознати причини започнал да гоp и.

Веднаш била повикана противпожарна служба, а граѓаните кои живеат во близина се обиделе да го изгаснат со противпожарен апарат.

Во моментот на инцидентот сопственикот на автомобилот не бил во близина, пренесува Бриф.