October 6, 2022

Никогаш доста од забава! Лимузината на „Tesla“ поминува низ длабока вода

Несекојдневната снимка веројатн пристигнува од Кина.

Станува збор за неверојатна трансформација. Но да не ви раскажуваме

погледнете видео