October 6, 2022

Многу бучи, ништа не те чују – легендарна снимка од шоуто на Драган Вучиќ кое не смееше до солзи (Видео)

Драган Вучиќ беше исклучително познат по неговите шоуа кои не оставаа рамнодушен никого. Со своето присуство на телевизија секогаш успеваше да направи добра емисија со која ги смееше оние кои се наоѓаат пред малите ТВ екрани.

Посебно познато во изминатиов период беше шоуто „Среќни луѓе“ со кое Вучиќ успеа да направи нешто различно од сите свои колеги, но и да го привлече вниманието на публиката, која го обожаваше ова шоу бидејќи истото предизвикуваше насмевка на нивните лица.

Во продолжение да ве потсетиме како изгледаше тоа:

Во продолжение уште едно видео