October 6, 2022

Марија пред сите знаела што ќе се случи со Хурикејн

Популарната пејачка Марија Шерифовиќ пред сите сподели дека знае што се случило

Распадот на групата Хјурикејн изненади многумина, а сега се огласи и Марија Шерифовиќ која изјави дека пред сите знаела што ќе се случи.

Сето тоа го видов, знам за тоа. Знам за што се работи, но знаев за тоа уште пред да стане јавна вест. Девојките и менаџментот имаат долги години фантастична соработка, а брендот ќе остане да постои – изјави за Блиц Марија Шерифовиќ.

Доаѓаат некои нови девојки. Можам само да кажам дека некаде ми е жал за тоа, но сакам и да им посакам се најдобро на Сања Вучиќ и Ксенија Кнежевиќ и Ивана Николиќ – рече Марија и додаде:

Им посакувам среќа во соло кариерата и во било која друга работа и задача која животот ќе им ја сервира, заклучи пејачката.