October 6, 2022

ВИДЕО: Сергej Варошлија -Лила или Елена Ристевска – кoja е модна катастрофа оваа недела

Оваа недела, Сергеј своите експертизи во областа на убавината ги насочи на темелно објаснување зошто е важно правилно и темелно да го исчистите вашето лице. Дали се влажни марамчиња доволни или можеби треба да инвестирате во некој друг производ – Сергеј пресече и ги расчисти сите дилеми на дамите за оваа проблематика..

Премиерите на новиот филмски хит „House of Gucci“ му беа инспирација за светската мода, а од балканската и домашната естрада, Сергеј овој пат ги издвои Северина и Каролина Гочева.

Кога стигнаа модните катастрофи, малку се збунивме – за кого зборуваше Сергеј овој пат? Дали Елена Ристеска или Лила? Лина Пеовска и Антонија Гиговска исто така се ‘прошетаа’ во оваа рубрика но не така како што очекувате.

Кека стана Пинк, а во Q&A Никола заигра со неповторливата Северина!

Погледнете ја новата четврта епизода од шоуто на Сергеј:

ПРЕЗЕМЕНО: СЛОБОДЕН ПЕЧАТ